منشی زن که در محل کار مشغول به انتخاب یکی از زونکن های بر روی هم چیده شده در بایگانی می باشد.

وکیل دادگستری

وکیل دادگستری کیست ؟

یکی از انواع وکالت، وکالت دادگستری می باشد که توسط وکیل دادگستری انجام می شود.  طبق قانون کشور ما تنها وکیل دادگستری می تواند، مشاوره و یا وکالت موکلین را بر عهده بگیرد.

وکیل دادگستری به افراد، شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی در مورد مسائل مختلف حقوقی مشاوره می دهد و وکالت آن ها را در موضوعات حقوقی و قضایی به عهده می گیرد.

انتخاب یک وکیل دادگستری برای قبول وکالت ما کار ساده ای نیست . وکیل دادگستری منتخب شما باید از ویژگی های خاصی و به اندازه کافی بهره مند باشد.

به عنوان تخصصی ترین مرکز در زمینه ی وکیل دادگستری با هزینه ی مناسب و بالاترین کیفیت سالهاست که پیشروترین هستیم.
به عنوان تخصصی ترین مرکز در زمینه ی وکیل دادگستری با هزینه ی مناسب و بالاترین کیفیت سالهاست که پیشروترین هستیم.

وکیل خوب کیست ؟!

وکیل دادگستری شما باید باهوش باشد؛ کارش را خوب بلد باشد؛ روابط عمومی و اجتماعی بالا داشته باشد و بتواند از نیات پیدا و پنهان در پرونده موکلش به خوبی اطلاع پیدا کند و در عین حال توانایی متقاعد سازی قاضی را با منطق و استدلال قوی و بر پایه قانون داشته باشد.

شکی نیست که تجربه نقش مهمی برای وکیل دادگستری دارد. او بر پایه تجارب قبلی خود طرح دفاع ( لایحه دفاع ) و یا شکایت پیش رو می چیند ولیکن سواد وی مهم ترین نقش را در این وسط بازی می کند.  

ما در رایا یک شعار مهم داریم . دادگاه محل سعی و خطا نیست پس باید عالتیرین وکیل دادگستری وکیل شما باشد.  

موسسه حقوقی سایه از هم اندیشی و شراکت جمعی از بهترین وکلای دادگستری کانون وکلاء ( شاگرد اول های آزمون وکالت ) تشکیل شده و مدام در حال توسه است. ترکیب سواد و تجربه و تعهد وکیل دادگستری، فرمول موفقیت ماست.

نقش وکیل در دادگاه

شاید بتوان گفت نقش وکیل بیش از همه جا در دادگاه ها مشخص می گردد و علم، تجربه و درایت وکیل دادگستری، در دادگاه است که مجال بروز و ظهور پیدا می نماید.

وکیل در دادگاه چه با لوایح کتبی و چه با دفاع شفاهی خود، به روشن نمودن واقعیت در ذهن قاضی و همچنین به تطبیق موضوع با قوانین و متعاقباً رای صادره و نتیجه دعوا ، کمک بسزایی می نماید.

چه مراجعی که مجوز وکالت برای اشخاص صادر می نمایند؟

الف-کانون وکلای دادگستری

ب-مرکز امور مشاوران حقوقی و کارشناسان قوه قضایه

ج-داویر حقوقی وزارتخانه ها و ادارات دولتی

د-بخش های حقوقی و قضایی نیروهای مسلح

ه-دفتر خدمات حقوقی و قضایی ایثارگران ) وابسته به بسیج مستضعفین (

قوانینی که به موجب آنها پروانه وکالت صدر می شود.

  • قانون کیفیت اخذ پروانه دادگیستری مصوب سال 1376
  • ماده 187 قانون برنامه پنج ساله سوم و آیین نامه اجرایی آن
  • قانون حمایت قضایی از کارکنان دولت و نیروهای مسلح
  • قانون استخدامی سپاه و آیین نامعه اجرایی آن
  • قانون حمایت قضایی از بسیج

وکالتنامه وکیل  چیست ؟

وکیل برای انجام امور نیابت نیاز به سندی بین خود و موکل دارد و آن سند وکالتنامه می باشد، فرم های سند وکالت وکیل دادگستری به صورت متحد الشکل می باشد و از طرف مرجع صدور پروانه (کانون وکلای دادگستری و یا قوه قضائیه ) در اختیار وکیل قرار می گیرد. این فرم های مخصوص پس از تکمیل و امضای طرفین و تائید امضای موکل توسط وکیل دادگستری و ابطال تمبر مالیاتی قابلیت ارائه و تسلیم به مراجع مربوطه را پیدا می نمایند.

انواع وکیل کدامند ؟

در یک طبقه بندی کلی وکیل ممکن است در دعوای حقوقی و یا دعوای کیفری ورود نماید. از این رو وکیل ممکن است در هریک از دادگاه های حقوقی و یا دادگاههای کیفری قبول وکالت موکل خویش را بنماید.

برخی وکیل را ممکن است با توجه موضوع پرونده هائی که وی در آنها قبول وکالت می نماید، عنوان بندی می نمایند. مثلاً وکیل چک را وکیلی بدانند که در شکایت از چک قبول وکالت می نماید.

 با این تعریف با افزودن عنوان وکیل در سر مواردی همچون قرارداد، سفته، مهریه و … می توان وکیل متخصص آن موضوع را تعریف نمود.  

این وضع می تواند به دعاوی کیفری هم تسری یابد. وکیل می تواند در هریک از جرائم سرقت، ترک نفقه، مزاحمت بانوان، جرایم سیاسی، جعل، ارتشاء، اخاذی، صدور چک بلا محل، کلاهبرداری، خیانت در امانت، قتل، رابطه نا مشروع و اعمال منافی عفت، توهین و افتراء، آدم ربائی، جاسوسی، فروش مال غیر، تجاوز به عنف ورود و وکیل آن جرم خاص منتسب شود.   

البته این دسته بندی ممکن است در مراجعی مانند کانون وکلاء بی معنی باشد. در هر حال وکیل دادگستری می تواند به هر پرونده ای ورود کند.

مطالب مشابه...

مطالب محبوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!